Нови лазерни принтери
А4 формат
А3 формат
Цветни
Всичко в едно
Аксесоари
 
Обновени лазерни принтери
А4 формат
А3 формат
Цветни
Всичко в едно
Аксесоари
 
 

Защо да си купим обновени, рециклирани, ремаркетирани принтери?

 
 
 

Покупката на подобна техника от ИТЕМА-ПГ има няколко много сериозни предимства спрямо покупката на подобна нова.

Преди всичко Вие  трябва да знаете, че предлаганата от нас техника е сервизирана и тествана от специалистите на фирмата, което е 100% гаранция за нейната работостособност.

Машините и техните модификации са налични на склад (над 150 модела към днешна дата), като клиентите получават това, което търсят, а не избират само от предлаганите на пазара текущо модели.

 Моделите са съвременни, някои от които все още са в производство и се предлагат като нови (HP LaserJet M3035xs, HP LaserJet M5035xs, HP Color LaserJet Enterprise CP4525dn, HP  LaserJet Enterprise 500 Color M551 и др.), но цените са в пъти по-ниски от тези на новите. 

Спрени „класически“ модели, които са се харесали особенно на потребителите и се търсят, независимо, че вече производството им е спряно  (HP LaserJet 1010, 1015, 1018, 1020, 1022).

Всички машини , независичо че са употребявани, са в много добро състояние, с осигурена гаранционна и извънгаранционна поддръжка, консумативи и части.

За разлика от доста, само търговски фирми, ние разполагаме със собствена сервизна база и склад, със сериозно количество консумативи, резервни части и машини. Ето защо, при работата с нас, няма да Ви се налага да чакате със седмици доставка на части и при нужда ремонтът ще бъде извършен не само качествено, но и за възможно най-краткото време.

Същото важи и за презареждането на касетите. Най-доброто качество се постига при използването на оригинални консумативи или презаредени от специалисти такива. Както е при нас – презареждане и тестване, с гаранция за качеството.

И накрая, но не на последно място, ние, във фирма ИТЕМА-ПГ и аз, инж.Петър Георгиев (випуск 1976г. Изчислителни машини), не просто разбираме от машини, но и работим това, което сме искали и учили (помислете си, колко често Ви се е случвало да срещнете подобно нещо в последно време у нас). И това е основната причина за всичките плюсове, изброени по-горе. И затова, че вече 21 години сме на пазара, работим за Вас и се развиваме.


Винаги заедно с Вас, нашите Клиенти!


ИТЕМА-ПГ – Тествай и избери машина по мярка!

Copyright © 2006-2017 Itema-PG. All rights reserved