Нови лазерни принтери
А4 формат
А3 формат
Цветни
Всичко в едно
Аксесоари
 
Обновени лазерни принтери
А4 формат
А3 формат
Цветни
Всичко в едно
Аксесоари
 
Промоции
HP Color LaserJet 4700dn (Q7493A)
обновен цветен лазерен принтер

HP color laserjet 4700

 

 

 

 

 

 

 

 
  Цена:
596 лв с ДДС
  Сервизиран след внос, зареден с начални консумативи (около 30%)
   
  Цена: 960 лева с ДДС
  Рециклиран след внос, с презаредени тонер касети
   
   
Вижте предимствата на принтера
     
Общ преглед Спецификация Консумативи
     
 

HP Color LaserJet 4700dn най-доброто цветно лазерно решение в своя клас

Повишете Вашата производителност с помощта на този великолепен принтер. Създаден за работни групи, той Ви осигурява висока производителност при изключително качество на печат.
Благодарение на новият тонер HP ColorSphere и технологията на печат HP ImageRet 3600 медиите, разпечатани с този принтер блестят с еднороден гланц и динамична гама от цветове. Технологията “топене и сливане” Ви носи блестяшия, интензивен цвят, а ImageRet 3600 осигурява още по-голям контраст на цветовете, реалистичност на изображенията и превъзходно фотографско качество на Вашите бизнес документи.
Надежността на принтера, разработен за големи обеми на печат в локални мрежи и работни групи, се осигурява от ненадмината производителност, на основата на високата скорост на печат  и обработка (30 стр./мин) и изключително здравата му механика. За това допринасят и мрежовите му функции и разбира се двустранния печат.
И всичко това се съчетава с опростено управление и настройки и лесна поддръжка.
Консумативите му са за 10 000 копия, което определя и ниската себестойност на разпечатките – само 14 ст./стр. при работа с оригинални консумативи и 6 ст./стр. – със съвместими.
Нашите принтери се предлагат с комплект презаредени касети за 10 000 копия, което ускорява значително възвръщането на инвестицията.
От друга страна цената на която Ви ги предлагаме, позволява те да се купуват и от по-малки рекламни, проектански и др. фирми, за които е по-важно качеството на печат и възможностите за използване на различни медии.
Принтерът, който Ви представяме освен, че е внесен директно от нас е и обновен, т.е. сервизиран от фирма ИТЕМА-ПГ и отличното му качество се дължи именно на това.
За разлика от доста само търговски фирми, ние разполагаме със собственна сервизна база, както и с всички необходими резервни части на склад. Ето защо при работата с нас няма да Ви се налага да чакате със седмици доставката на части и при нужда ремонтът на принтери ще бъде изпълнен не само качественно, но и за възможно най-кратното време.
И въпреки всички основателни доводи, изложени по-горе, решението Ви за покупка е най-добре да се вземе след проби на Ваши примери на подходящи хартии и картони. Това може да стане в офиса на фирмата или като ни изпратите файловете по и-мейл и ние съответно Ви върнем разпечатките по пощата.
И ако трябва да обобщим всичко написано дотук, ще получим просто

HP Color LaserJet 4700dn – Превъзходно качество на достъпна  цена

Принтерите са директен внос, рециклирани в сервиза на фирмата.
Разпродажба! Продажбата се осъществява само на място в офиса ни!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
брошура в pdf формат    

Copyright © 2006-2017 Itema-PG. All rights reserved